Monday, February 28, 2011

Mantap!

wahhh,,,,,,,,,aku sebenarnye teruja,terpegun,tertegun,tergam,tergamam,
dan pelbagai jenis kuih-muih  'ter' lagi yg ada kat sanubari lubuk limpa aku ni.
ehheeehe,,nape lak aku berkelakuan sedemikian ek?hohohoho(horlick)
ek?bukan sebab aku dapat masuk tanjung rambutan tanjung malim...
xde kaitan langsung...tapi sebab Open Day Kolej kediaman aku
atau name saintifiknye kolej aminuddin baki@sesengal KAB dah berakhir ngan
jaya gilang gemilang terbilang membilang kene sambar helang ...wth la aku tulis ni...

hehe,,,,da abes baru terhegeh-hegeh cam penagih nak promot bendalah ni...

aisehh,,,,huduh lak tarok kat sini..ceh

biasala tue kan,,,hehe...ade je aktiviti nak diadakan supaya kitorang involve
aku pon masok la gak kan....em,,masok pe ek?
heehe,,,sebok menyemak kat kumpulan nasyid lak,,,acecececeh(cam pandai nyanyi)..
alah,,lantakla,,janji dapat stiker+tengok hafiz hamidon
secara live(ngee~)^^....heheehhee tapi aku ta sempat lak nak amik gamba ngn de
bz la katakan,,,heheh naseb bek de ta berape tinggi,,so, aku pon xde r nak amik gamba 
ngan de sangat(ade kaitan ke?)
padahal,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ramai dak2 ni sebok je nak amik gamba ngn de 
sampai aku ta bole nak menyelit pon.egh!dem!
tue yang aku lari balik umah tue.nanges kat bilik kuat2
sampai aku rase ngantok(tipu jeeeeeeeee)kalau percaya x comel momel
haha


p/s:tahniah kepada AJK yang bertugas untuk menjayakan Open Day KAB yang mantap ni...hehe mantapppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aku yg amik gamba ni.....sbb tue aku xde kt dalam..hampeh...

destiny ngan hafiz..cantek gak kete de..liur aku tengok..=P,...

3 comments:

imah said...

nanti jemput datang kolej Imah plek ea.. ^^

So Shy Lady said...

salam ira,

wah bkenan kt kete hafiz je ke? guwau ;D

ira said...

imah:insyaAllah...haha.imah kolej pe?
so shy lady:waalaikumussalam,,haha.yela..bole brkenan kat kete de je..kat de ta bole la kan,,,,sape la daku.haha