Sunday, February 13, 2011

Jalan je yer!

Hari ni syokkk!! aku pegi UKM pastu pegi T.S kat Hang Tuah...
hehe....jumpe yana cumill kat UKM...de blanje bihun sup.thanx ye^^
sambil tue intai2 sapekah Ronaldo dan tengok Black maen futsal walawpon dari jauh.
siap lepak2 lagi kat blik adek cumil ni.(yana la tue)


ngee~ cumil kan?kwn baek aku la ni^^

em...thanx taw yana,,,hope kamu bole wat yg terbalik  terbaik dalam midsem..hehe
tapi kamu memang pandai pon..xpe..=)

oh...pastu aku berambus dari UKM adela dalam kol 3 kot. aku dengan azwa pegi times square...wowwww....hehe
trbaekla...kitorang pegi buang duit kat permainan dalam t.s uhh.haish.tapi xpe berbalam berbaloi..

ek??ape yang berbaloi?adehhh.okela.puas sebenarnye. dapat gak kitorang main mainan kat situ setelah berbulan merancang.hesy,,,,

kalau x ye2....bole tercampak kot.haha.gempak la



 ni la azwa....



 ek?kantoi lak maen kat permainan dak kecik....hehe



orang dalam gamba xde kaitan ye..

pe pon memang bes la main kat ctu....tapi sedih sikitla tengok kekempisan dompet.uhuh
haha.tapi yang penting janganla selalu bazir duit.ececeh....kadang je xpe.eh?









4 comments:

Ila9591 said...

hahaha...jimat2la beb..
xpe2..kang mggu dpn ak g la tmpt ko...
26hb xleh bab ak de progrm kat asrama ak..
haha..sorry ek..

ira said...

ye2,,,aq taw
huhu.jimat2~
dtg jgn ta dtg
huu

LynN LoLa~~ said...

best kan kalu dapat maen dekat ts tu!suke sgt.2 3 kali gak aa g situ
btw sis,tanx for following=)

ira said...

haha...yup!
mmg bes ssgt^^
thnx kmbali:D