Saturday, February 5, 2011

FIRST ENTRI AKU ^^


Uhhh,,,,em,,aku pon x tahu nak tulis pe.haha
Yelah,,memang aku sendiri pon x sabar sebenarnye nak de blog sendri,,,at last,,tercapai gak cecita aku y melangit ney.haha
Semua ney gegara sebok sangat bace blog orang.bes kot,,,tu yang rasa nak de blog sendiri uh.


                                            Hehe,,,rasa gumbire tue cam jumpe mamat ney.yaww~ ^^

Papepon,,,utk 1st entri ney aku nak ucap salam perkenalan kepada blogger yang len.walawpon aku sendiri je yang baca blog ney.xpe,,x kesah.haha

                       Nah,,aku blnje ney ek,,p kat alam maya ney jela ^^

5 comments:

ei_ef said...

xpe. sy bace :-)

hehe~

welcome to blogger world!

liyanazakaria said...

ira! :D

ira said...

dila:haha.mceh^^gumbirenye~
yana:yana! ^^

Cik Jie said...

huhu, xpe, biar bce sndiri, sye pun still bru dlm dunie blogger ni, welcome :)

ira said...

hoho....kite sme la yep?
hhehe.wlcome to blogger's world
:D