Sunday, February 6, 2011

keje skola n aku

adoiii,,,,apela,,keje skola asik nak ikot aku je.uhuh...
haha...tadi nga syok2 wat keje skola yg btimbun cam suratkhabar lama tinggal tunggu masa untuk dijual, roomate aku ajak g kawen kenduri kawen sedare beliau.ouh,,,pe g,,makan free la.^^


lebey kurang camni r lauk de

save bajet aku ari ni..ye r,,t open day kolej kediaman aku,,da aku nak kene melabur g.adeh,,,,bukannya aku x nak beli sangat pon barang2 kat gerai2 tue...p barang2 tue yg nak ikot aku.hoho^^





=,=......banyak betul godaan duniawi,,,,,nasib bek x brape nak kaye
kayap je lbey..ek?tipu oke..aku xde kayap.

nampaknye kene la berjimat dari sekarang...haha(yela sangat)
sigh~










2 comments:

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan .. tengok jgn x tengok.. sila klik disini dan klik disini. Juga tutor 4 the latest read more klik disini.
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

ira said...

waalaikumussalam
terima kasih atas panduan, nasihat dan saranan yang baik untuk blogger baru seperti saya.terima kasih^^