Wednesday, April 27, 2011

fenomena aneh

aku sebenarnye baru on balik pesbuk aku setelah beberapa hari aku off..hehe
bangga seh..


em...bukan tu yang nak aku perkatakan sebenarnye...hehe
aku perasan yang sejak kebelakangan ni terdapat timbul satu fenomena dimana (skema lak ayat aku) manusia secara beramai2 telah like page bukan2 berbagai jenis...da mcm kuih raya lak.hehe
lepastu reramai komen kat status kengkawan ngan tag kan page tersebut.haha


tapi yang aku kagum pelik tu.....virus like page tah pape pon da terkena kat aku gak....hua3
cmne nih...aku pon komen kat status kawan aku ngn tag kan page terbabit.haha
aiyyakk ....


macam2 gak page atau komuniti yang aku dah terlike....













ini semua diantara peberet aku untuk tag la ni.heheh
aku pon x tawu pe kejadahnye admin2 untuk page camni mewujudkan page tersebut.ahah
tapi yang pasti untuk menggunakan waktu senggang selain mencaci maki dalam blog kot.hua3

oh ye..background aku punye pesbuk memang cenggitu...jangan kutuk la yo XD

2 comments:

kusiberjalan said...

kita yang xder keje pon selalu jer like pages macam tu huhuhuh

Ila9591 said...

haha~
ak nk wat page gak la gini..
page nme page~
muahaha..
like beramai2..